Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängda dörrar

blodet rinner

från mina sönderslagna knogar

 

och droppar

på fotona under mig

 

foton

som visade

vad jag var

vad vi var

 

vad jag inte längre är

 

 

slag efter slag

landar på dörren

som du så vackert

smällde igen

när du gick

 

 

 


 




Fri vers av Patrick K
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-15 17:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
aj...känner smärtan i knogarna genom din text. Väl poetat
2008-01-15

    ~maria~
bra skrivet..och så sant...
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K