Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur många gånger ska vi behöva gå igenom det här, hur många gånger ska jag behöva förklara


vad tycker du
ska vi bara blint gå rak fram
eller vill du stanna, ta en fika och försöka lösa lite saker.




det bli inte bättre för att du åker iväg
det bli inte bättre av de saker du säger
det bli inte bättre av att det hänt miljontals gånger förut



önskar bara att det vore lite annorlunda ibland




Fri vers av öppettid
Läst 428 gånger
Publicerad 2008-01-16 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid