Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en medelklasstönt som tog allt ifrån mig och med min hjälp




Ville säga dej

Skriver
bättre
och sjunger
oändligt mycket bättre

skjutet bättre bilder
med min lilla kamera än du
med din stora och dyra

lagar godare mat
och förmodligen billigare

har bättre smak
större ordförråd
bättre uttal och
klarar engelska överlägset
bättre

du blev istället
fram-gångs-rik

påstår du söker
kanske söker du något
levande

08.01.19

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-24 10:19



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
oändliga är Moderns vägar....

men en sak är säkert man har olika bitar och vad är att vara framgångsrik, för mig är det att läsa dina vackra dikter!
2008-01-24

    ej medlem längre
Jag anar cynism i denna:))
2008-01-24

    Maria Malm
BRA!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman