Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet


Ett ansikte

I spegeln ser jag mitt ansikte

Ser rynkor kring ögonen

Vecket emellan ögonen är djupt

Det går två djupa horisontella rynkor i min panna

Det är en medelålders kvinnas ansikte

Jag tycker om det

Jag ser spår efter dess erfarenheter

Smärta och sorg

Glädje och eufori

Det är min egen levnadskarta

Du har också en! /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-19 22:48



Bookmark and Share


  berxper
Ja, rynkor och spår efter livet är vackert. En levnadskarta.... fin beskrivning.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP