Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns dej

 

Ögonblicket
med dig

en annan värld
där ensamheten
skingrades

rör minnet av
din hand
din skugga över
mina läppar

då vi bara föll
handlöst in i
varandra

stillade
fria från hjärtats tomhet
öppnade
renade från rädslans skuggor
och jag minns
dej

 

08.01.19




Fri vers av Lena Renman
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-19 23:18



Bookmark and Share


  stella
Så vackert så jag gråter...
2008-01-20

  katt.inc
Det första jag läser i dag är denna underbara dikt som får även mig att minnas. Tack.
2008-01-20

    Maria Malm
Mycket fint skrivet om minnesvärd stund.
2008-01-20

  Maria Zena Viklund
just nu gör detta så jävligt ont i mig,men det bevisar bara faan så bra du skriver!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman