Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har bara varandra....


Se sedd jag såg

Nattarbete
framför datorskärm
oavlönat härligt slit
Se alla poeter krypa fram
dyka upp och komma hit

Här kan vi ge varandra
läsalöner för ordande slit

08.01.20

 

 Hihi ordaskapande som läsalöner och ordande slit :-)




Fri vers av Lena Renman
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-24 10:18



Bookmark and Share


  Erik L
Fyndigt skrivet - bra avslutning med bra knorr.
2008-01-24

  katt.inc
Lönar dig rikligt för dessa vitsiga rader.
2008-01-24

  Maria Zena Viklund
läsalöner! gillas!!
2008-01-24

    Maria Malm
En ljuvlig lön för härligt \"slit\"!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman