Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natt är en natt för sagor älskling.

läs något för mig
hitta på något åt mig

snälla

jag vill så gärna försvinna in i din röst
in i din fantasi
in i mina drömmar

jag vill dansa med prinsar,
prata med djuren
och springa barfota på vackra blomsterängar

jag vill dräpa drakar
överlista troll
slåss mot elaka drottningar och onda feer

jag vill göra allt
vill uppleva allt
vill vara allt


men mest av allt längtar jag efter
Lyckliga-i-alla-sina-dagar.

snälla älskling
läs för mig

i natt är en natt full av magi
i natt kan allting hända

när solen är uppe och ljuset är tänt
ska jag återgå till min verklighetsbaserade rysare
där lyckliga slut är något man kan leta i stjärnorna efter

men inte i natt

i natt ska vi flyga iväg på vår magiska matta
i skenet av våra levande ljus







och så levde de båda älskande lyckliga
ända tills väckarklockan ringde
och de med en bultande huvudvärk
svepte i sig tre koppar kaffe var
innan de rusade ut till sina miljöförstörande bilar
och till jobbet

precis som varje morron




Fri vers av Knasboll
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 17:39



Bookmark and Share


    ögonblod
GRYMT!!! Själv kör jag med musiken som försvinna-bort-medicin.
2008-01-27

  lilla t
helt underbar! tycker verkligen om den här flykten in i sagornasvärld... för att sedan dratta på ändan och rakt in i verkligheten... Applåd!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Knasboll