Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir så trött på allt jävla svammel


Politik i tv

Såg ni den på tv
Partiledardebatten
Oj vad allt blev klart




Bunden vers (Haiku) av Edrik
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-05-25 08:22



Bookmark and Share


  Therés
Bra skrivet!
Skicka texten till regeringen tycker jag.
Jag kan bara hålla med dig. Inte blir man klokare av att höra dem tala.
Läs gärna min text "minnet av min morfar" Han tyckte som du ;)
Ha det gott.
2005-10-11

    Agnieszka
jag har inte ofta tålamod att se sådant på tv. snarare har jag tvn som dammhylla än som något annat, oftast.

jag sitter och fnissar högljutt åt denna, då jag tolkar den väldigt ironiskt och skarpt.
2005-06-09

  odyne
Nej, jag såg den inte nu.
Har sett den förr.
2005-05-27

  Dagg
Ja, eller hur. Blr ett bokmärke, passar bra som haiku!
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik