Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara stark när man är svag


Attityd

Hårda ord svider min själ

Elaka ord får mitt hjärta att blöda

Min själ är sårad och mitt hjärta känns kallt

Efter varje fördömande trycker du ner mig

Jag blundar och sväljer

Sväljer så att jag vill kräkas

Men du har inte fått mig på knä än

Än finns det hopp

Du kommer att få se

Vem det är som står där

Ensam med sin hårda attityd




Fri vers av Piann VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 01:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en berörande text som väl beskriver känslor av fördömanden men även förhoppningar...
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP