Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där skenheligheten är som ett visum, riktat till våra politiker först och främst


utan brister

den som inga lik har
i garderoben måste
ju vara fullkomlig,

någonstans där bakom finns ett
jag som vet och vill men inte törs...









Övriga genrer av aol
Läst 467 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-25 21:16



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
den som inga lik har
i garderoben måste
ju vara fullkomlig,


___________GUD _______+++++


______________JUNGFRU MARIA ?
2013-10-23

  Connie
Numera tar jag komikerna på allvar och politikerna på skämt. Politiker är som krokodiler, stora i käften och inga öron!
2008-03-04

  mare VIP
...skenhelighet äcklar mig....och politiker, dom ska vi inte ens tala om !!
Bra skrivet....
2008-02-07

  Ronny Berk
en funderans poesi med dubbelmeningar som rimligen svårtolkas: kanske att \"den som är utan skuld kastar första stenen...\" eller vist är att vara utan brist är...
2008-01-27

  devilsangel
så sant! Vilka kloka, bra ord
2008-01-27

  Lyckohäxan Enediel
Absolut =)
De 2 sista raderna är så bra! Läser dem och ser en klokhet där :)
2008-01-26

    Bodil Sandberg
ja den måtte då vara fullkomlig...eller kanske ofullkomlig...snarare...varje människa torde ju besitta ett lik i NÅN skrubb...jättebra skriftat aol!!!!!
2008-01-26

  Måna N. Berger
Träffsäker iakttagelse!
2008-01-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Läsvärt och tänkvärt.

\"någonstans där bakom finns ett
jag som vet och vill men inte törs\"
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol