Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har snart tre månade gått


Virus och baciller

Mina tankar har tagit slut

de har stoppats

och kommer inte ut

det sitter en virus i mitt öra

eller en bacill

han har bosatt sig 

så jag kan inte

 mina tankar höra 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 541 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-26 09:26



Bookmark and Share


    alicia79
Önskar dig allt gott. Hoppas du snart skriver här igen.
Kram!
/A
2008-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Revaxör?
2008-01-26

  Fredrik P. VIP
Hm...undrar liksom
hunden över vad
som hänt...
2008-01-26

  Annmargreta
Vems hund, är det din?
Han ser ledsen ut.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström