Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en kamp mot tyngdlagen


Under traven med morgondagens måsten
ligger brevet som hon aldrig sände.
Ett tidsfördriv som kunde ha blivit vändpunkten
om hon bara snörat skorna.

747 lyfte nosen mot universum igår
samtidigt som du försvann bland molnen.
Ditt livs äventyr hade precis börjat
men hennes hade just tagit slut.

Hon blinkar mot solen
och snurrar nervöst på ringen
som en fåfäng önskan
att den hade suttit på den andra handen.




Fri vers av HQ
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ