Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara kom...


Ordfajt

Vill du ha ordkrig?
Stackars sate!
Jag är mästare
på Verbal karate!




Övriga genrer av Edrik
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-27 13:52



Bookmark and Share


    Kevin
värkligen rolig och bra och cool;)
2005-06-13

    Agnieszka
fnissar åt rimmet och ler åt radernas innehåll. jag är ännu inte mästare men satsar på att bli =)
2005-06-09

  Dagg
Ett litet rim slank men också ja, kul! Vet inte om jag vågar fajtas med dig...
2005-05-27

  Daniel_78 VIP
handsken är kastad
du har fått mig på kroken
jag är beväpnad med ordboken *ler*
2005-05-27

    ej medlem längre
:) Kul!! Den här finurliga versen känns som en "tvilling" till min gamla haiku Mjukt...
Ditt ords tyngd används
för att mjukt få dig på fall
- verbal aikido
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik