Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion av oss båda

 

 

Tabletternas fradga i mungiporna

du slickar mig ren från spår

vill inte skämmas

över din drogade flickvän

igen

 

Din mor sträcker fram en hand

jag lyfter min hand just för att...

 

Men den når henne ej

Du stirrar förfärat

på min korta arm

ännu ett fel

som får pusselbitarna att falla

till marken

 

Din mor hånskrattar

jag undrar var likheten ligger mellan er

kan den verkligen vara så genomskinlig?

 

Efter en timme av försök

för att nå din föderskas hand slår du till min

den faller som en slapp penis till mitt ben

dunsen låter högt

min hand studsar mot mina små ben

träffar mig i ansiktet

Näsan och mina ögon blöder och jag får tårar i ögonen

som svider

Blodet droppar på golvet

du halkar nästan på det

 

Men din mor behöver hjälp med maten

du hjälper henne

och struntar i mig

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*