Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några små tankar på en fredag




Nu känner jag så mycket känslor inom mig igen

Ingen dag är den andra lika

En dag kan börja så bra och sen sluta i gråt

Det är svårt att växla fram och tillbaka så

Trötthet kommer över mig då lessenheten faller som ett tungt regn över
mig

Mina tankar om mig själv sviktar ena stunden skratt andra stunden gråt

Måste man förstå allt som händer inom en ?

Kommer jag att klara av detta är jag stark och fokuserad nog jag vill så
mycket men när ångesten pressar på då vill jag bara fly nånstans in i
min själsliga enda trygghet

Det trycker i mitt bröst och mina muskler är ömma och stela jag önskar
så att jag fick dela en närhet att vara två
Ge mig beröring känna dina el någons händer på min hud

Nu är allt stilla ingen är nära bara jag och dom tomma rummen med
musiken som enda sällskap


1/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 16:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är glad när mina dagar slutar i gråt.
Det bevisar att jag fortfarande kan ångra det onda jag gjort.
2008-02-01

  jardan
igenkännande o engagemang i dina rader
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen