Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken





Ta min hand i din
smek den med ditt sinne
Smek en bit av min varma kind
Följ mina läppars konturer
varsamt
Smek mitt böljande hår
Le mot mig med dina vackra ögon
Omfamna mig med dina starka armar
Vagga mig
Håll om mig
Säg till mig
Dom allra vackraste orden
Du kan
Viska dom i mitt öra
Låt mig få höra
Den ljuva musiken av de
Vackra orden
Som endast är ämnade
För mig
Jag ska bli
din för evigt
Mitt hjärta ska endast
Brinna
För dig
Min sköna

1/3-07




Fri vers av Fånga dagen
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen