Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner bara så just nu i detta ögonblick


När själen Gråter



Blå ögon

Fulla med tårar

Känslor fulla av smärta

Tankar som gör ont

Hjärtat med själen som river djupa sår

Ansike som med neddragna mungipor

Det gör ont

Precis just

Nu

1/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 598 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 18:51



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aj aj...ja det gör ont...riktigt ont...
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen