Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal förälskelse som kändes så underbart


Du

Du kom in i mitt liv

När jag minst anade det

Du fick mig att känna igen

Det jag inte trodde var möjligt

Du fick mitt hjärta att brinna igen

Av eld och lågor brinner jag nu för dig


1995




Fri vers av Fånga dagen
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 19:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så minnesvackert och välskrivet om lågande känslor...
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen