Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge jag har lust



Din hand smeker min kind

Jag darrar av din berörning

Som din hand ger mig

Sakta tar du mina händer i dina och trycker dom hårt

Hela mitt väsen svävar i en oändlig lycka

Att känna varje andetag du tar

Kärleken jag drömmer om

Så ser den ut

vacker

Ren

Ärlig

Och Trogen

Så länge jag har lust

1995




Fri vers av Fånga dagen
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 19:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant med det avslutande konstaterandet på den fina kärleksförklaringen...visst är lusten viktig...förhoppas för båda...
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen