Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

Att glömma är en stund av lättnad

Att glömma är att gå vidare

Att glömma är att lämna och öppna sig för nått nytt

Att glömma gör ont när något som varit så fint gått sönder

Att glömma är att låta allt det gamla bli blott ett ett minne

1994




Fri vers av Fånga dagen
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen