Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidig morgon

Tidigt en morgon

öppnas ett fönster

Och någon blickar ut

Sakta faller regndroppen ner i den tunga varma asfalten

Lite längrebort är gräset vått av daggen som kom under natten

Lukten av regn sprider sig som en oas

Sakta stiger solen för att nå över hustaken

Och åter är en ny dag kommen


1994




Fri vers av Fånga dagen
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-02-02 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen