Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelsen



Lidelsen stormar inom mig

Den bankar och slår

Den tar mig in i fördärvets ljuva sköte

Och mitt förstånd raderas ut

Den blixtrar inom mig och förblindar mig

Det enda som finns kvar

Är extasens djupa heta centrum

Där drömmarna blandas med längtan


1994





Fri vers av Fånga dagen
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen