Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN DRÖM

min dröm
ser ut som du
min dröm
är klädd som du
jag ser
min dröm just nu
min dröm
förkroppsligar du

en av dessa soliga sensommardagar på stan
gatumusikanterna spelar \"la paloma\"
en av desa roliga lediga dagar på stan
sockerchocken får mig nästan att falla i koma
du är så uthärdligt söt
som sockret på min frukostgröt

drömmarna är spunna av socker som sockervadd
eftermiddagsregnet spolar sockret bort
själva eftersmaken är alltid lika fadd
det är då man inser att underbart är kort

allting har ett pris och det mesta är för dyrt
smakar det, så kostar det, sa flickan i en låt
om du vill ha flyt, drunkna inte i din dröm
för när du nått botten är du svår att komma åt

LARZ GUSTAFSSON 0000829




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP