Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets oändlighet

 


Havets dyningar slår mot den mjuka sanden

Därute nånstans syns den oändliga horisonten

Det är så underbart vackert att titta på när solen kastar
sina strålar på havet

Det glittrar som om det låg silvermynt i långa rader


vår 2000




Fri vers av Fånga dagen
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 21:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som söker texten de fria viddernas horisonter...glitter som förnöjer...tycker om den naturlyriska poesin...ja...
2008-02-05

  papessa
havet är en källa till inspiration frihet och luft och aj så vackert
2008-02-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert med havet..vackra ord av dig/B
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen