Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens vara eller icke vara


Vinst eller förlust






Kärlek kan vara het och passionerad

Men även vara naken o utlämnande

Vågar du chansa

Du kan vinna eller förlora

Bara den tappre tar steget.




Fri vers av Piann VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 21:35



Bookmark and Share


  Piann VIP
Ja du har rätt. Man måste våga sticka
ut hakan lite :-).
Kram Piann
2008-02-04

    Mickey Blue Eyes
Friskt vågat, hälften vunnit. Eller som en gammal farbror sa till mig när jag var liten: \"Bara modiga pojkar kysser söta flickor\". :)
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP