Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon i min närhet råkade bara reta upp mig lite...




Du trodde att du tog allt

 

Oavsett vad du tror så har jag allt kvar

allt som gör mitt liv värt att leva

jag har min Sanning

mitt eviga Liv

och mina drömmar

Du är en energitjuv på hög nivå

jag har gott om energi

ta du bara, den gör dig gott

Men om du råkar trampa på mig

smutsa ner min Sanning

söka mitt eviga Liv

eller invadera mina drömmar

en gång till...

Då kommer jag visa dig

hur ett Helvete ser ut

 

 




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 321 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-03 21:56



Bookmark and Share


  Thommy
Huuu, det låter inte trevligt, energitjuvar kan vara riktigt jobbiga.
2008-02-05

  Nicklasb
Just det, ge den fan bara!!!
2008-02-04

    Ken Cassel
Det är dom rätta takterna
För om du vet att du har rätten ( sanningen ) på din siida
så vinner du lätt
Kramar
2008-02-04

  Mats VIP
Stå på dig! Din starka integritet kommer att klara att föra dig helskinnad genom livet. Nåt annat är inte möjligt.
2008-02-04

  J A Nicander
Man ska inte provocera snälla personer, för då slår det slint ordentligt....stå på dig!!
2008-02-04

  LassO
Man ska inte hamna i onåd hos dej... verkar det som.... men jag känner igen känslan.
2008-02-03

    Damir
hoppas det blir bättre snart
2008-02-03

  ¤Anne¤
är precis där jag med! av en nära vän, blir så arg så jag bara kokar!! du slog till där det behövdes.
2008-02-03

  Thurizas
ja då får denne smaka allt, walk the line,pay the crime,,*hehe*
2008-02-03

    Trast
Kanske sund självmedvetenhet.
2008-02-03

  fillatelli
Haha...

We all must beware of the
black magic woman...

There is a full moon rising !
2008-02-03

  prinscess VIP
det lät tråkigt
hoppas att det löser sig
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du