Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting oförstörbart

 

 

Jag ber till någonting

högre än du och jag

En hand som skymmer solen från min värld

Ett öga som vakar över oss som gamen vakar

över sitt döende byte

 

Jag önskar mig någonting

som jag inte kan förstöra

En lycka som mina händer inte kan krossa

Ett löfte som min mun inte bara kan äta

utan en kyss som aldrig någonsin lämnar

mina läppar

 

Jag ber till någonting

högre än allt annat

Jag önskar så mycket mer

än bara önskningar

Jag önskar att den hand som föder mig

kunde sluta upp

sluta stoppa sina heliga fingrar i min hals

jag önskar bara

att jag kunde få behålla något

som jag inte kan förstöra




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*