Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om vad jag går igenom just nu i livet


Själ och kropp



Tomhet eller ilska glädje eller sorg

Jag vet inte vad jag känner idag

Allt tycks vara som ett vakum

Vad kommer hända härnäst

Vilken känsla kommer att drabba mig hårdast

Vet inte riktigt hur jag ska må eller hur jag får må

Krav och krav tömma mig på mina tunga säckar som jag bärt så länge

Vad ska det bli av med mig

Framtiden ser jag just nu som en smärtsam period där min själ
kommer att skakas om från grunden

Min kropp är sönder en del ska bytas ut det är nästa steg på min resa

Kommer jag att orka hela resan löpa linan ut vara stark hela vägen

Jag måste ta en dag i taget nu

Det är det enda jag vet


4/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen