Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgseende i det upplysta

 

Så stod vi där i ett kolsvart rum

Du sa att väggarna var röda

Jag sa att de måste vara blå

Svaret får vi när lampan tänds

Så tändes lampan av någon

Du sa att väggarna var blå

Jag sa att de måste vara röda

Kanske kan vi låta det vara så?

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-05 13:29



Bookmark and Share


  Thommy
Tycker Blomster förmedlar svaret jag ville ge, en sanning är vad man tror på vare sig den är rätt eller fel.
2008-02-05

  Thurizas
helt otroligt vad vissa är körda i vägg!
2008-02-05

    Trast
Bra. Du lyckas väl att skriva enkelt men ändå skapa något väldigt intressant.
2008-02-05

  Blomster
Det här var en riktigt bra text! Allt är inte alltid som man tror och det är möjligheten att kunna välja och ändra sig som är så härligt med oss människor.

Och kom ihåg även den färgblindes färguppfattning är riktig! ;)

Kram!
2008-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en sanning.
Inte flera miljarder.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du