Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks drömmar



En varm hand på en kind

En kyss på halsens mitt

Kroppen darrar av välbehag

Du slår fullständigt ut i ett känsloutbrott av beröringen

Mjuka läppar nuddar min hud försiktg och trevande precis så
som jag vill ha det

Du håller upp mitt hår och Kysser min nacke jag blir alldelses yr av
av din beröring och hela kroppen pulserar

Du kysser mina läppar varmt och ömt innerligt försiktigt

Du andas i mitt öra säger mig vackra ord i viskningar

Du utforskar mig förför mig jag ger mig hän och våra kroppar smälter
samman

Jag sitter ju bara här och dagdrömmer min dummer men ack så underbart
det är att uppleva kärlekens lidelse och lustens starka krafter

Jag väntar på dig min underbara älskade man

Väntar på kärlekens vingar som ska flyga mig bortom tid och rum




Fri vers av Fånga dagen
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 20:08



Bookmark and Share


  mare VIP
..ljuvliga härliga kärleksdrömmar...
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen