Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom skogen mot berget

 

En otrampad

stig

träd

som viskade

åldriga hemligheter

orörd spindelväv

full av skräp

 

vandrarens fotspår

framåt

 

Nådde bergets fot

föll på knä

armarna

sträcktes uppåt

sorgen

släpptes ut

orden klättrade

tappert

upp till toppen

skådade

skådades

och föll

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 227 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-02-05 20:24



Bookmark and Share


  Thommy
Vackert skrivet, naturen kan göra underverk mot sorg.
2008-02-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
får känslan av att våga möta
sig själv....där ingen släppts
in på länge, länge...
\"skådade - skådades\"
vilken befrielse...
kb
2008-02-06

    Lindizz
Mycket snyggt skrivet som för mig handlar om livets speglingar, känslor. läser om igen...bokmärkes*
2008-02-05

    Lindizz
Mycket snyggt skrivet som för mig handlar om livets speglingar, känslor. läser om igen...bokmärkes*
2008-02-05

  J A Nicander
Suveränt skön beskrivning med känslor som lugnt tar en vidare rad för rad i denna text. Behaglig och fin läsning
2008-02-05

  Thurizas
mycket vackert och stämmer bra in på min sinnestämning nu.
2008-02-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Träd är ju bra att ha
man kan klättra upp
och så ner, och lindring
till själen de ger, ja bara
man på dem ser!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du