Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville visa dig något vackert

 

- Titta här! Titta vad jag har funnit!

*sträcker fram min knutna hand*

- Va? Vad har du hittat? Får jag se?

*du ler brett och tar tag i min hand*

- Jag visar dig bara om du lovar en sak

*nickandes stirrar du på våra händer*

- Lova att du inte säger "äh det där var väl inget"

*ivrigt nickande försöker du öppna min hand*

- Okej...då ska du få se...

*jag öppnar handen samtidigt som jag studerar dig...ser hur du biter dig i tungan när du ser min tomma hand...ditt leende talar om att du förstår mitt budskap och jag ler mitt varmaste leende av tacksamhet*




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 327 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-02-05 22:37



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Leende härliga tankar och vackert när man förstår varandra:)
2008-04-10

  livsdans
Vackert!
2008-02-06

  Thurizas
åh detta är ju gulligt=)
2008-02-06

    Bodil Sandberg
Så nyfiken han blev...som om allt det vackra dolde sig hos den som ville visa...någonting som han inte kunde motstå..inte ville motstå...oerhört varma fina rader!!!!applåder!!!
2008-02-06

  Karl-Bo Lundstedt VIP
mycket vackert
om att våga ge sig
själv som den öppna
handen budskap...
kb
2008-02-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad myysigt
2008-02-05

  Night Soul Woman
Det är inte målet men färden som skapade gåvan du gav:) VACKERT!*applåd*
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du