Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsultimatum

Jag sade till mig själv: Javisst är du trött,
Men här har du slöat i timmar förstrött
Så ser du ditt rykte som något av vikt -
Du går ej till sängs förr'n du avgett en dikt!

...

Sådärja. Godnatt.




Fri vers av Effell
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-06 01:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för detta livstecken! ;-)
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell