Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRATTIS NATTVIOL!!

Ett varmt grattis på din dag

måtte dagen fyllas med behag

Skulle ha sjungit om du velat

men då varenda ton hade felat

Så ta mitt grattis här i skrift

för min sångröst är nog på vift

 

Höjer ett glas och ropar SKÅL!

GRATTIS GRATTIS!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 4716 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-06 14:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En ros till dig för en vacker hyllningssång till en skän poet
2008-02-06

  Inkarasilas
Pho, ge mig en Marsipanros och jättegrattis Violen, pösss!
2008-02-06

    Noomi
vilken mysig födelsedagsdikt..
och grattis igen till Nattviol..
2008-02-06

  fillatelli
Ohh YES !

NU BLIR DET TÅRTA !!

*S*
2008-02-06

    Ken Cassel
JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR FÖR DÅ SKA HON SKJUTAS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAM
ETT FYRFALDIGT LEVE TILL FÖDELSEDAGSBARNET
HURRA! HURRA! hURRA!
MASSOR AV KRAMAR MED PUSS
2008-02-06

  Louise. J
Men ett stort grattis till nattviol!
En väldigt fin dikt, btw.
2008-02-06

    Nattviol
NÄMEN...

kära vän!!

TACK TACK TACK!!!!

vilken fin liten dikt
till mig - och jag är
övertygad om att
du sjunger alldeles
makalöst vackert!!!

*leeeeeeeeeeeer brett
och höjer glaset med
den porlande drycken*

*SKÅÅL tillbaka*

tusen kraaamar till dig!!
å en NATTVIOLPUSS!!

*dansar loss mellan
flyttkartongerna..*
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du