Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappat tron


Nu känns det som om ingen tror på mig

Ingen alls dom bara förkastar det du vill göra

Nån gjorde mig ledsen igen

För jag inte synas får jag inte någongång bekräftelse på att ha gjort nått
jag vill ju bara göra er stolta men allt jag får höra är nått helt annat

Hur ska jag kunna tro på mig själv om jag åter åter låter andra styra mig
kan du inte fatta att du sårade mig

Allt ska vara buffel och båg och ingen ska man lita på
Jag kommer alltid förbli en jävla Nolla eller medelmåttig osäker otrygg
människa som inte tror på sig själv

5/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 20:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Du får fram känslor så bra med dina ord :)
Hoppas att den sista raden inte är direkt från dig...för nog önskar jag att alla kan få tro på sig själva...men vet ju samtidigt att det är svårt många gånger genom livet.
Du skriver på ett väldigt rättfram och känslosamt sätt! Bra!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen