Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stick och brinn

Förbannade jävla människors ord jag lyssnar till

Jag suger åt mig som en svamp som är uttorkad

Det enda jag begär är att bli sedd

Att nån talar om att du duger som du är

Är jag inte värd nåt annat i detta liv än gråt och sorg frågar jag mig ?

Kan inte lyckans stjärna falla ned på mig

Måste allt jämt vara så förbannat svårt i mitt liv

Måste allt ta en hel jävla livstid för mig

Jag är förbannad och jävligt arg på er som gjort mig illa i detta liv
nu vill jag göra upp slå på käften och i tanken skälla ut er efter noter
sen tänker jag gå
precis som ni gjorde med mig era lögnhalsar

Sen kan ni dra nått gammalt över er
för jag klarar mig själv utan er



6/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-06 21:07



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Det är rätt, vi har bara ett live, låt inte andra få förstöra det för oss. Jag brukar tänka så här, åsikter är färskvara!!!
2008-02-08

  Lyckohäxan Enediel
Frustration och ilska blandat med en olycklig känsla. Bra skrivet!
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
That\' ll teach \'em!
2008-02-06

  Dessie 35
härligt skrivet...känner igen den här..
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen