Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen


Det är lungt nu i mitt hav

För en stund har stormen lagt sig

Molnen är inte lika gråa och havet ligger stilla

Ser mig i vattnet som en liten delfin

Berget är varmt och skönt när jag kommer upp ur vattnet

Där sätter jag mig skönt till rätta

Och tar emot värmen från solens varma strålar

Livet ter sig underbart och behagligt igen




7/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 10:48



Bookmark and Share


  Dessie 35
så lungt och skönt efter en storm bra beskrivet.,..vännen
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen