Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg ett tvättråd limmat i din nacke

 

FINTVÄTT 37 grader - självklart...helt okej

EJ SNABBTVÄTT - eh... nähä... det ordnar sig

EJ CENTRIFUGERING - jag är inte dum...

EFTERSKÖLJES - tänkte väl det...

MANGLAS - Yes! så ska det låta

VRÄNGES UT O IN FÖRE TVÄTT

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 399 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-07 14:50



Bookmark and Share


  Thurizas
*asg* yes rätta takter!! vränga dem ut och in är toppen då vet man att det blir grundligt rent där innanför med=)
2008-02-09

  Kleva
Hihi :D
2008-02-08

  Aida*
Oops, haha! Rolig text
2008-02-08

    Bodil Sandberg
heheheheeee
2008-02-08

  Haugen
Haha kul :D
2008-02-08

  J A Nicander
Den mannen blev då tvaggad så det hette duga ;-)
2008-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode Gud hur såg han?
ut när han kom ut, platt
Din skatt, som Du spelat
ett sådant spratt...
2008-02-07

    Ken Cassel
Du vet hur man ska tvätta en smutsig byk, du!
*ler*
Kramar
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du