Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välbehag

 

 

Känslan sprider sig  inifrån och ut

börjar långt där inne

smyger sig sakta på och

lugnar magen.

 

Trippar upp i huvudet

sätter leendet på plats

Försvinner ut i fingerspetsarna

Börjar om igen.

 

Välbehag 

 




Övriga genrer av undefined
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-25 19:53



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Så väldigt fint det blev...
2008-06-30

  Quasimodo
Här får välbehag tillsammans med lust ett ansikte, fint !!!
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

undefined