Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direkt från hjärtat

Känslornas tankar

spelar stor roll

 

glad eller ledsen

 

Hur känner jag mig idag?

 

Berörande ord

var hittar man dom

 

det inre rummet

 

Hur kände jag då?

 

Direkt från hjärtat

kommer orden

utan förvarning

redo att skrivas ner på papprets ark




Fri vers av Cajsa
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 13:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som robot känner jag av det där
autopiloten lär sig intuitivt
skriva poesin direkt ur
heliotronhjärtats känslocentrum
2008-02-16

  Carola Zettergren
Å så sant om poesi!!!
Fint poetat!
2008-02-14

  Michaela Dutius
Ibalnd skrivs dikterna som kommer så - djupt från det innersta- på ett kvitto. Eller hur.
Väl diktat!
2008-02-09

  mare VIP
..då gäller att alltid ha papper och penna nära.....hjärtat överraskar !
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg