Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panicroom

 

 

Trehundratusen nålar tränger igenom

mina klaustrofobiska väggar

Än tränger ingen luft in

Mina sköra ben ligger avslitna vid min sida

ådrorna smeker mitt hår

jag lutar huvudet emot dem

Sluter ögonen utan att kunna somna

Paniken tränger sig på

 

Mina ögon drunknar i allt det gift jag bär

och jag är blind

Ser inget mer än rött

Blinkande ljus som tränger in genom mina avryckta ögonlock

Gälarna på min hals öppnas och stängs

trehundratusen gånger i sekunden

Jag kan ändå inte andas

Paniken tränger sig på

Slänger mig upp emot väggarna

Min kropp bär trehundratusen stickhål

som blöder mer än de andas

Hela jag är ett enda rött missfoster

som drar sig fram och tillbaka längs väggarna

 

Min uppskurna strupe bär ett jämrande

som kunde få en lieman att gråta

som fått en Gud förtvivlad

Ett väldigt skrik som kunde fått en frisk man galen

 

Mitt skrik liknandes alltid vid den fallande korpen

 

Mina fläkta organ ligger kvar över hela rummet

jag krälar i panik fram och tillbaka

Smäller huvudet mot väggarna, hela tiden

Trehundratusen stickhål fyller min kropp

Ändå, kan jag inte andas




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 16:43



Bookmark and Share


  Rosen VIP
starka känslor här..beskrivet mycket bra..man känner ångestens klaustrofobi...sticken av nålar.. ja en obehaglig känsla ges läsaren..förmedlas starkt..
2008-02-10

    Herr Ångest
Riktigt obehaglig..

Som om själens Freddy Krueger skulle varit framme och haft kalas.

Du sätter ord på starka känslor på ett starkt sätt.
2008-02-09

  Thurizas
får panik själv när jag läser din dikt,den känns så jävla nära. min strupe blottas och det drar,endå kan jag inte andas!

skitbra diktat!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*