Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga jag

vaknar

med gårdagens tårar

kliandes i mina ögon

 

 

min frukost

har ingen färg

 

och naturen

har inte längre

någon smak

där jag går

på väg till skolan .

 

 

 

 

Möts

av ditt leende,

men i dina ögon

ser jag bara

 

reflektionen

av mitt trasiga jag.




Fri vers av Patrick K
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-09 23:04



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt fångat!
2008-02-21

  Teresia Ridell
Snyggt klär du hopplösheten, förmedlar toner av dystare slag.
2008-02-10

  Blomster
Du använder språket på ett fint och enkelt sätt och förmedlar känslan av hopplöshet. Gillar i synnerhet att du byter plats på \"smak\" och \"färg\" när du talar om skog och frukost!

Dock tror jag att det har trillat bort en bokstav i ordet näst längst ner, för det ska väl vara \"reflektionen\"?

*applåd*
2008-02-09

  mayhem and order
Fint, gillar mest första delen. Ska det va reFlektionen kanske?!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K