Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvaller!!

 

Allt började med att jag

frågade dig en sak

som du berättade

för grannen

som pratade med

drängen

Han pratade med

brevbäraren nästa dag

och han kan inte

hålla en hemlighet

så han berättade för sin fru

som i sin tur

berättade för bridgeklubben

nu tror alla

att jag är ett luder

jag ville ju bara bjuda

på en kopp kaffe...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-02-10 00:42



Bookmark and Share


    Glittra G
Hahahaha ... skarpt och roligt ... och alltid lika aktuellt :o). G
2008-02-12

  Carola Zettergren
Jisses! En klockren en!!!
Bra poetat!
2008-02-11

  Madjori
Goding, humor så att det förslår och blir över. Det är ett riktigt gissel det där med skvaller men du tyck kunna hantera det riktigt bra :-)
2008-02-11

  Kleva
Hihi :D du är en som vet vad skvaller är ! =)
2008-02-10

  Thurizas
uj blir aldelles stressad här! så funkar skvaller helt klart!
2008-02-10

    Damir
vilken gullig och rolig men samtidigt tragisk text. Bra!
2008-02-10

  J A Nicander
Viskleken i en social tappning utan dess like i beskrivning på ett emotionellt berörande sätt
2008-02-10

  fillatelli
Haha...

Underbart !

Det sjuk i kråksången är ju att du ville mer
men, inte fick...

Så nu känner du dig skyldig i tanken också ?
Dock berövad på nyfikenheten....

Så kan du pallra dig hit nu, eftersom jag ändå e skyldig
i grannskapet, så ska jag bjuda dig på mer än kaffe.

\"Postmannen ringer aldrig två gånger\"...
2008-02-10

    ej medlem längre
Nu vågar jag fasen inte bjuda på fika mer...*S*
2008-02-10

    Nattviol
vådan av människokontakt...
; ))
2008-02-10

    eva m h
Ja det kan verkligen bli en höna av en fjäder eller något helt annat!!!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du