Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hehe...ja nu sitter bror och jag och skapar helt underbar poesi! Njut och läs!


Det var inte mitt fel...

Plötsligt fanns du där

men du visste inte om det

men jag såg

det andra inte sett

när du ramlade

så såg jag det

men jag fångade inte dig

för det var inte mitt fel

jag lät dig falla

och du föll

nu kvider du

och det är inte mitt fel

du kunde ha sett

samma som jag

när den tiden var

men som bekant

så har var sak sin tid

och din tid är nu

dags att räkna alla flingor

i paketet

och se om alla tomtar

är på loftet

kanske inte

hissen går ända upp?

Vet inte...

men det är inte mitt fel!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-10 02:34



Bookmark and Share


  Quasimodo
Livets mening och ödet, sedan så vad vi själva gör med det i ansvar och beslut, talande och välspunnet i dina ord !!!
2008-05-29

  Thurizas
räkna flingor och ha det bra,ligger här liten och funderar...*sjunger*
2008-02-10

  melancholia
ibland så kan man inte rå för, andras egna misstag och när dem väl faller hårt, så vill dem ha en kudde att slå,

Älskar den här dikten den beskriver så mycket,
sköljer bort den där osynliga skulden man bärt i alla dessa år,

känner mej lättare nu tack,
2008-02-10

  fillatelli
Nä, men kanske är det mitt.. *S*

Bland skygglappar och öronvax
så varken hör eller ser man.
2008-02-10

  J A Nicander
Brilljant!!!! Och det är INTE mitt fel *S*
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du