Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska man säga, med facit i hand....


Därifrån och hit via dit

Genomlyst
märkt funnen
undermålig

visst kan man höra hjärtats slag
mot fuktade läppar

det tog tid
att landa i det söndrade

smärttid

visst kan man se fallet
levande likt liv

blödande
liv

genomlyst

08.02.11

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 644 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-12 10:46



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket väl alstrat, applåd o bokmärke!
2008-02-13

  katt.inc
Otroligt gripande och berörande, denna dikt gör ont ända in i märgen. Mycket bra skriven. Applåd och bokmärke naturligtvis.
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Vägd på en våg och befunnen vara för lätt.
Jag var där.
Jag var också genomlyst.
En märklig och obehaglig upplevelse.
Ända tills jag insåg att Han som lyste älskade trots, inte på grund av, men trots.
2008-02-12

    Maria Malm
Bearbetning av sorg tar tid..
2008-02-12

  stella
Tur då att vi ännu inte kan röntga själen; gud vad merarbete FK skulle få.... :)
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman