Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheternas tid är kommen



Nya vägar i samma liv har öppnat sig

Nu tar jag mina egna vägar och mina egna beslut äntligen

Ögonblick av möjligheternas stora mängd som jag äntligen börjat kunna se

Man måste bara våga våga lite våga mycket

Våga ta chansen istället för att i ett helt liv bara tråna och drömma för att
sen gråta över det man aldrig gjorde

Skriva är min bästa vän jag har den ligger mig närmast om mitt hjärta
alla mina tankar och känslor kommer ned på papper för att ge uttryck
för det som rör sig inom mig och min själ

Nu tittar jag ut genom fönstret i mitt rum där jag skriver det är kanska grått
ute och allt ligger i dvala men i mitt inre öga så föreställer jag mig vårens
första tecken fåglarnas ivriga kvitter barnens rop som eka mellan
husväggarna den glädje som spridds när allt börjar att väckas till liv

Knopparna sväller på buskarna och dom första krokusarna börjar titta
upp jag ser årets första tussilaggo och dom underbart vackra blåsipporna
som står i klungor i skogsgläntan och lyser

Jag ser även hur körsbärsträden blommar igen dom är så underbart
vackra att titta på kan det inte bli vår snart

Jag längtar så till våren och till dom nya möjligheternas tid som kommit
och öppnat sin famn för mig

10/2 -08

Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 11:50



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Oja!! våren är frihetens tid, om man tänker rätt... ljuset kan annars blir för starkt också!!!!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen