Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tanken och drömmen



I tanken är jag fri som fågeln där svävar jag omkring nära molnen

Min kropp hänger med men i verkligheten så ömmar min kropp jag haltar
fram men jag känner hopp nu det är det som är skillnaden

Även om våra kroppar förändras så är våra själar densamma och våra tankar
är precis som dom alltid har varit

När jag vill ta lite pause från min kropp så drömmer jag mig bort tänker
på allt jag har fått uppleva i mitt liv

Jag tröstar mig med att det kommer att bli bättre lite längre fram
för jag ska ju få en helt ny höftled som ska ge mig livet tillbaka

Jag ser mig vandra på stigar och på ängar jag tar mig ned till min
solvarma klippa igen

Dansar som en virvelvind igen och pulsen ökar med takten av ökad rörelse
Hjärtat dansar med rytmen av musiken som dånar då är jag tillbaka i mitt
sanna jag igen






Fri vers av Fånga dagen
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-02-10 15:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sitt sanna jag- det man trivdes i- kanske är det dit man alltid längtar- tankarna leds av din text till dem som måste säga: aldrig mera
2008-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Med Jakob var det tvärtom. Han fick ett slag på höften.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen