Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagskvällen

Ligger på soffan

blundar, slappnar av

tar handen åt höger

greppar godiset

 

njuter av ledigheten

 

Slår på Tv:n

bästa Tv-programmet

tar handen åt vänster

greppar popcornen

 

njuter av söndagskvällen

 

Är

bara här

låter inte stressen vinna

 




Fri vers av Cajsa
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 16:52



Bookmark and Share


    eva m h
Livsnjutarkväll!
2008-02-10

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Låter härligt, så skulle jag också vilja ha en söndagskväll... själv har jag aldrig gillat dessa kvällar, för man vet att man ska upp tidigt och jobba imorgon... man är liksom redan där mentalt. Tänk om man kunde lära sig att leva i nuet...
2008-02-10

  Tina-sol
Låter skönt. Som meditation :)
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg