Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill hjärtats rum

~
Tyst

Lyssna
~ ~
~ ~

hör

fågeln

den

sjunger

öppnar dörrar

Intill

hjärtats rum

varsamt

så nära

~ ~
~
~
Lyft

flyg

låt de bära

enda fram

till

kärlekens hamn

~ ~
~
~




Fri vers av Lindizz
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-10 21:29



Bookmark and Share


  J A Nicander
Den här texten gav mig en känsla av vår och hopp i massor!! Underbar.
2008-02-17

  nettizen
Det jag kände när jag läste denna var en spirande känsla av våren som sakteliga gör sitt inträde i hjärtats dörr......
Mycket sagt i få ordalag,Bravo!
2008-02-11

    sunnanvind
Viskande varsam härlig text...
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz