Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt bort hör jag orden jag inte vill veta




Alla de vackra sångerna och gråten

Just idag förstod jag

att det är på min grav alla

blommorna ska ligga

när jag inte är där

 

Det är för mig de ska sjunga

alla de vackra sångerna

och gråta

när jag inte kan trösta dem

 

Det är jag

som är den som ska dö

snart

är jag inte här

 

Det var i dag jag förstod det




Fri vers av korpfjäder
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-11 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu skriver du så där enkelt, vackert, opretentiöst men djupt igen ..
2008-02-12

  emilf77
så tungt men ändå så skört och vackert,

ett solklart bokmärke
2008-02-11

  micke marin
Och du fortsätter att trösta..
2008-02-11

  vetlandaslyna
den här känns. ja, det ilar i kroppen.
2008-02-11

  Carola Zettergren
Kontraster:Hur kan en sådan insikt bli så oerhört vacker!!!
Den här sparar jag så att jag inte glömmer att trösta blommorna....
2008-02-11

  Robert Brandt
vackert skrivet
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder